Kentekenplaat aanhanger bestellen

Kentekenplaat voor je aanhanger nodig? Bestel nu snel en eenvoudig een officiële kentekenplaat. Wij zijn RDW-erkend en mogen deze aanhanger kentekenplaten leveren. Je kunt deze kentekenplaten alleen afhalen op onze locatie in Gemert.

Kentekenplaat voor je aanhanger

Voor een aanhanger met een maximaal toelaatbaar gewicht van 750 kilogram heb je een witte kentekenplaat nodig. Komt je aanhanger boven dit gewicht van 750 kilogram uit dan dien je een euro gele kentekenplaat te bestellen. Deze gele kentekenplaten zijn voorzien van een lamineercode en worden officieel geregistreerd door het RDW.

Beide nummerplaten voor de aanhanger (wit en geel) kun je bij ons bestellen. Wij zijn een RDW erkende kentekenplaatfabrikant en zijn bevoegd om alle kentekenplaten te maken (motor kentekenplaten, auto kentekenplaten, handelaarskentekenplaten, taxi kentekenplaten, oldtimer kentekenplaten, scooter- en brommer kentekenplaten).

Naast de kentekenplaat kun je ook een kentekenplaathouder erbij bestellen. Deze houder kun je eenvoudig op je aanhanger bevestigen. De kentekenplaat klik je er dan vervolgens in. Voordeel van zo'n kentekenplaathouder is dat het nummerbord goed beschermd is en er niet zomaar afvliegt. Dit voorkomt uiteraard een hoop ergernis.

kentekenplaathouder aanhanger

Ga je met een aanhanger met een maximaal toelaatbaar gewicht van 750 kilogram naar het buitenland? Dan dien je naast een witte kentekenplaat ook een witte NL sticker op je aanhanger te plakken. Zo kan men in het buitenland zien dat je uit Nederland komt. De witte kentekenplaat aan de achterzijde van de aanhanger alleen is onvoldoende duidelijk dat het om een Nederlands voertuig gaat, omdat de euro gele kentekenplaat aan de achterzijde wordt geblokkeerd door de aanhanger.

NL sticker